Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ Esenler Belediyesine Başkanlık için 2 Aday Adayı

Esenler Belediyesine Başkanlık için 2 Aday Adayı

Okunma Sayısı 6121
0

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Sirkeci: “Hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağım”

Siyasi partiler “31 Mart Yerel Seçimlerindeki ” aday listelerini belirlemek için yoğun mesai yapıyor. Aday belirleme çalışmalarını titizlikle yürüten AK Parti de de bu süreçte bir çok kriter dikkate alınıyor. Buna göre vatandaşlara, adaylardan beklentileri ve bölgelerinde kimi aday görmek istedikleri de soruluyor. Aday belirleme süreci heyecanı yaşanırken AK Parti’nin İstanbul’daki önemli kaleleri arasında yer alan Esenler’de de deneyimli bir siyasinin ismi öne çıktı.

Bu isim Mehmet Sirkeci…
Sirkeci, Esenler Belediye Başkan adaylığı için AK Parti Esenler İlçe Başkanlığına dilekçesini sundu.
Partilerin Büyükşehirlerde ve ilçelerde aday belirleme çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor Temayül yoklamalarının yanı sıra sandıkta kullanacağı oy ile adaya teveccühünü gösterecek olan seçmenin de fikri alınıyor. İlçe sakinlerinin yakından tanıdığı Mehmet Sirkeci’nin aday adayı olarak dilekçesini sunmasıyla kentin güzide ilçelerinden olan Esenler’de de hareketlilik yaşanıyor.

“ÇOCUKLUĞUMDAN BU YANA SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Doğup büyüdüğü Esenler’de, çocukluğundan bu yana siyaset yaptığını kaydeden Sirkeci, halkın nabzını en iyi tutabilen siyasiler arasında yer alıyor… Sirkeci’nin aday adaylığı için Esenler AK Parti İlçe Başkanlığı’na dilekçesini vermesi ilçe sakinlerini şaşırtmadı. Doğup. büyüdüğü Esenler’e Belediye Başkanı olarak da hizmet etmekten büyük şeref duyacağının altını çizen Sirkeci ilçe sakinlerinin kendisine teveccüh göstereceğine inandığını belirtti.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE HER ZAMAN İÇ İÇE YAŞIYORUM…”

AK Parti için yaptığı çalışmalardan bahseden Sirkeci, her zaman hemşehrileri ile iç içe yaşadığını kaydetti. Yaptığı görüşmelerde Esenler halkının kendisine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Sirkeci, siyasette her zaman iddialı olduğunu da vurguladı. Sirkeci, “Çocukluğumdan bu yana gerek meslek yaşamım gerek siyasi hayatımda hep ilçeme hizmet verdim, inşallah vermeye devam edeceğim” diyor.
2001 yılında AK Partinin kuruluş sürecinde “dur durak” bilmeden çalıştığını hatırlatan Sirkeci, Esenler İlçe Teşkilatı’nın kuruluşunda da büyük emeği olduğunu anlattı. “Esenler Belediyesi Meclis Üyeliği ve 15 yıl da Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu” söyleyen Sirkeci, duygularını şöyle dile getirdi:
“Genel ve yerel seçimlerde, referandumlarda ve diğer siyasi çalışmalarda Partimin başarısı için sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, kapı kapı dolaştım. Hamdolsun her zaman hemşehrilerimin sıcak ilgisi ve sevgisiyle karşılandım. Çünkü, hepimiz güzide ilçemiz Esenler’e güzellikler kazandırmak için uğraşıyoruz. Derdimiz hizmet oldu. Liderimiz, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerini ve ülkemize yaptığı projeleri anlatıyorum. Partimizin ülkemizi nereden nerede getirdiğini dile getiriyorum. Tüm bu büyük hizmetlerin hatırlanması ve takdir edilmesi hepimizin gurur kaynağı olmaktadır. Bu yüzden hep ileriye bakarak çalışmalarımızı yürütüyoruz”

“MEVKİ VE MAKAMDA GÖZÜMÜZ OLMADI”

Hiçbir zaman mevki ve makamda gözünün olmadığını da kaydeden Sirkeci, hizmet yarışında her zaman en ön saflarda bulunmaktan asla kaçınmadığını belirtti. Sirkeci, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şükürler olsun hizmette dur durak bilmeden yürümeye devam ediyoruz. Hiçbir zaman mevki veya makam peşinde koşmadık. Tek derdimiz ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek oldu. Bundan böyle de Yüce Mevla nasip ederse eğer Belediye Başkanı olarak kutlu hizmet yürüyüşümüzü sürdürmek istiyoruz. Rabbim utandırmasın.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin izni ve hemşehrilerimizin teveccühüyle inşallah bu aday adaylığı sürecimizi daha da ileriye götürerek yüzümüzün akıyla çıkacağız. Her zaman her şey ilçemiz için bunu düşünerek davranıyoruz.

Allah, hepimizin yar ve yardımcısı olsun, diyorum”
Esenler’le ilgili Belediyecilik deneyimleriyle hazırladığı bir çok projenin hazır olduğunu da vurgulayan Sirkeci, insanların yaşadıkları şehirle barışık olmasının, sunulan hizmetlerin da onlara dokunması ve hitap etmesinin önemine dikkat çekti.
Evli ve dört çocuk babası olan Mehmet Sirkeci, ‘erken kalkan çok yol alır’ düşüncesinden hareketle adaylık çalışmalarına erken başladığını sözlerine ekledi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYI GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Edindiğimiz bilgilere göre bir diğer aday adayı ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak hizmet veren ve Mardin midyat nüfusuna kayıtlı olan Ramazan Arslan’ın Esenler Belediye Başkanı Aday Adayı olarak başvuruda bulunmuştur.

RAMAZAN ARSLAN KİMDİR?

Ramazan Arslan kendini şu şekilde tanıtmıştır:

1988 yılında Antakya’da doğdum. İlköğretim ve Ortaokulu Bedii Sabuncu İlköğretim Okulunda, Liseyi Antakya Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde (Süper Lise) tamamladım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde Lisans eğitimi aldım. Yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  Finansal İktisat alanında tamamladım. Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde kadrolu Güvenlik görevlisi Olarak Görev yapmaktayım.  Gençlik Yıllarımdan Beri Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN ’IN   Hayranı ve Takipçisiyim.

Esenler Belediye Başkanı Aday Adayı olmamdaki Sebep ise; ”Sayın Cumhurbaşkanımızın  Belediye Başkanı adaylarındaki aradığı profil bana referanssız gelin birilerinin ismi ile gelmeyin ve de ehliyet, liyakat, tevazu sahibi kişiler Aday Adaylığı başvurusunda bulunsun” demesi ve insanlara tepeden bakmayan kişiler aday olsun demesin den etkilenerek Aday Adayı olmaya karar verdim.

Halkın içinden gelen birisi olarak Esenler’ de ikamet Etmekteyim. Hayatım boyunca çevreme iyi ve örnek bir profil olmaya çalıştım. İnsanların beni dürüst ve Sevilen biri olarak tanımlaması en büyük servetim’dir. Yabancı dil olarak İngilizce biliyorum ve Esenler’e İçin hizmet belediye başkanlığına aday adayıyım.

Düzenleme HABER: SUAT TÜRKOĞLU

 

 

 

Kaynak: Esenler Gündem

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

4 × 1 =